Thermoklima voor betrouwbaar cv-onderhoud
Sinds 1995 heeft Thermoklima al ervaring met het onderhoud van alle soorten mazoutketels en -branders en gasketels. Voor het onderhoud van condensatieketels kunt u altijd een beroep op ons doen voor de topmerken Wolf en Vaillant. Ook voor de controle van uw stookolietank kunt u ons steeds inschakelen.
 
Als u een centrale verwarming op stookolie heeft, dan bent u verplicht om uw installatie elk jaar door een erkend technicus zoals Thermoklima te laten onderhouden. Tegelijkertijd kunt u ook meteen de schoorsteen door ons laten vegen. Wij geven u daarna als bewijs een reinigings- en verbrandingsattest zoals dat wettelijk bepaald is.
 
Bij een cv-installatie op gas hoeft het onderhoud maar eens in de twee jaar te gebeuren en ook daar kan Thermoklima u precies dezelfde service verlenen.
 
U kunt ons dagelijks tussen 7.00 en 22.00 uur altijd telefonisch bereiken en over het algemeen ook in het weekeinde. Wij staan bij onze klanten bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dus waarom laat u zich niet overtuigen? Vraag Thermoklima vrijblijvend om advies voor uw cv-onderhoud of neem contact met ons op voor een vrijblijvende gratis prijsofferte.
 
Vraag naar de service van Thermoklima voor uw centrale verwarming!

Contacteer ons

Thermo Klima

Tel : 014/31 13 12

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website : www.thermoklima.be

Glaswolstraat 13A

2400 Mol