Thermoklima zorgt voor een veilige schoorsteen
Thermoklima is een zeer betrouwbaar adres om uw schoorsteen professioneel te laten vegen, natuurlijk met overhandiging van het verplichte attest. Het is namelijk zo dat u verplicht bent om een attest te vragen aan de schoorsteenveger of erkend technicus die dit werk voor u uitvoert. Zo kunt u bijvoorbeeld aan uw verzekeringsagent laten zien dat uw schoorsteen en/of warmtebron deskundig is geveegd. Het is aan te raden dit reinigingsattest minstens vijf jaar bij te houden.
 
Bij de verbranding van stookolie, hout, kolen of pellets blijven er onverbrande deeltjes in het rookkanaal zitten. Die blijven aan de wanden plakken en kunnen bij temperaturen boven 500°C een schoorsteenbrand veroorzaken. Een schoorsteen kan ook door een vogelnest of steenbreuk verstopt raken. Laat daarom elk jaar uw schoorsteen schoonmaken en controleren. Bij een centrale verwarming op gas ontstaan er iets minder van die deeltjes, vandaar dat daarvoor een tweejaarlijkse controle voldoende is.
 
U bent door de wet verplicht om uw schoorsteen jaarlijks of tweejaarlijks te laten reinigen. Maar het kan ook zijn dat dat vermeld staat in uw huurcontract of brandverzekeringspolis.
 
Vraag vrijblijvend een gratis prijsofferte van Thermoklima!

Contacteer ons

Thermo Klima

Tel : 014/31 13 12

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website : www.thermoklima.be

Glaswolstraat 13A

2400 Mol